خشک کن

پاسخ به نیازی واقعی

نیاز به دستگاه‌های خشک کن لباس نه نیازی جدید است، نه می‌توان از آن نیاز صرف نظر کرد و نه می‌توان نسبت به آن بی اعتنا بود. این نیاز همگانی است و در تمام جوامع انسانی وجود دارد؛ طوری که متناسب با تغییر در شیوه زندگی و افزایش شهرنشینی، این نیاز افزایش یافته است. امّا در این میان، در مراکزی چون مراکز درمانی، آسایشگاه‌ها، رستوران‌ها و … این نیاز محسوس‌تر است…

تا پیش از این، مراکز و سازمان‌های نیازمند به چنین دستگاهی به دو دسته تقسیم می‌شدند. دسته‌ی اول آن‌هایی که امکانات (اعم از امکانات مالی خریداری دستگاه و امکانات محیطی و جای مورد نیاز دستگاه …) لازم را داشتند؛ که به استفاده از دستگاه‌های خشک کن صنعتی و نیمه صنعتی روی می‌آوردند.

گروه دوم آن‌هایی بودند که به هر دلیلی قادر به تهیه و استفاده از این نوع دستگاه‌ها نبوده و مشکل خود را به نحوی دیگر مانند سپردن این کار به خشکشویی ها بر طرف کرده و هنوز نیز چنین می کنند!

از میان مؤسساتی که از این نوع از دستگاه‌ها بهره می‌برند بسیاری از عملکرد این نوع دستگاه‌ها به دلایلی چون گران‌قیمت بودن دستگاه‌ها، جاگیر بودن، استهلاک بالا، مصرف زیاد انرژی و … رضایت چندانی ندارند. به علاوه، از عوامل کاهش مطلوبیت و محبوبیت کار با این نوع دستگاه‌ها استهلاک بالای لباس‌ها و افزایش چروک ناشی از فرایند خشک شدن در این نوع دستگاه‌ها می‌باشد.

در دستگاه‌های خشک کن “آسانش”، علاوه بر کاهش چشمگیر قیمت، مصرف انرژی نیز به نحو مؤثری تنزل یافته و به دلیل فناوری ویژه‌ای که در “آسانش” به کار رفته، نه تنها دیگر اثری از استهلاک لباس و ایجاد چین و چروک در هنگام خشک شدن به چشم نمی‌خورد که تا میزان قابل توجهی از چین و چروک‌های ناشی از شستشو نیز از میان می‌رود. بر این اساس می‌توان امیدوار بود که “آسانش” راه حل رضایت بخش برای مشکل خشک کردن لباس به حساب بیاید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *